Håndbryg.dk

Tilmelding til DM i Håndbrygning 


Hver øl skal tilmeldes senest 1 uge inden den afleveres, dvs. senest den 16. april. Dette forgår i år ved brug af BeerCalc værktøjet på Håndbryg.dk, hvilket betyder at du skal gør følgende:

  • Opret dig selv som bruger af BeerCalc. (Dette er ret nemt, se vejledning i menuen til venstre). Husk at navnet du bruger her bliver det, der kommer til at stå på et evt. diplom, så hvis der er tale om en klub eller øllaug, skal klubben oprettes.

  • Opret din øl ved tryk på "New Beer" knappen.

  • Vælge en stilart til din øl. En vejledning til dette findes under Øltyper.

  • Indtast opskriften, så præcis som muligt.

  • Gem øllet ved at trykke på "Save As" (hvis det er nyt) eller "Save" hvis det eksisterede i forvejen.

  • På BeerCalc er der nu en knap der hedder "Tilmeld". (Først tilgængelig d.9 februar 2004) Ved tryk på dette tilmeldes øllet, og det får sit tilmeldingsnummer med det samme.

Et tilmeldingsnummer består af to tal, adskilt ved bindestreg, f.eks:

12-44

Dette nummer skal skrives så det kan læses både på kapslen, og på etiketten på alle flasker.

OBS: Hvis der opstår problemer, email webmasteren.

Du kan også tilmelde dit øl ved at sende et brev med øllets navn, din kontaktinformation og en beskrivelse af øllet til:

Klaus Egebjerg,
Løget Høj 10 A, 1 mf. tv.,
7100 Vejle