Håndbryg.dk
 

Bryggernes Galleri

Redigeret af Jens Dalsgaard, Jens at nanobryg.dk.

Denne afdeling er til dem, der vil vise deres udstyr frem! Skriv til Jens at nanobryg.dk med dine beskrivelser, adresser og billeder.

Craftmans Microbrew (Søren Hjortbøl)
Søren skriver selv at et
ikke er en komplet oversigt over hvad man kan få. Det udstyr der anvendes af de forskellige håndbryggere, varierer nemlig meget. Siden kommer alligevel rundet om det meste, man har brug for til at brygge.
http://www.craftsmans.dk/ (klik på 'Udstyr')

Humledusk.dk (Anders Pedersen og Jan Hyldebrandt-Larsen)
Med en rigtig god formålsparagraf, nemlig at "...formidle det gode budskab, og sprede kendskabet til hjemmebryg" har Anders og Jan kastet sig ud i håndbrygning og ikke mindst formidlingen via deres web-site, der ikke er uden humor. På udstyrs siden, kan man se gryden fra lund teknik, som de kalder "Darth Pot" (se billedet her til venstre). Use the force, young brewer!
http://www.humledusk.dk/udstyr.htm

Ellebryg (Michael Hansen og Tom Nielsen)
Ellebryg har brygget en hel masse, og er ved at være erfarne haandbryggere. Siden beskriver hvordan det startede med basalt udstyr og sidenhen udviklede sig til et større og større udstyrsprojekt.
http://www.mookie.dk/haandbrygdk/ellebryg.htm

Lund Teknik (Torben Lund)
Torben har to kasketter på. når han snakker om sit eget udstyr til håndbrygning. Det er nemlig til salg, men det bliver han jo ikke mindre håndbrygger af. Han benytter en elgryde med isolering og en counterflow chiller som noget at det elementære.
http://www.lundteknik.dk/

Hofbürger Bryghus ( Thomas Glintborg og Jens Hofman Hansen)
Præsenterer en grundig gennemgang af deres brygproces, som er meget simpel. Det er en god billedmontage af deres partial grain brygprocess, og dimserne de benytter sig af.
http://www.webdezign.dk/hofburger/
http://www.webdezign.dk/fotos/brygning/