Håndbryg.dk
 
 

DM i Håndbrygning 2007 - Reglerne

Tilmelding er muligt i perioden 15. marts - 12. april 2007 via BeerCalc

Da der fra i år er tilmeldingsgebyr skal du gøre følgende for at din øl kommer med i konkurrencen.
Foretag en bankoverførsel på 25 kr. pr. øl du har tilmeldt. Bankoverførslen skal foretages til: Regnr: 1905. Konto: 7559-147-693. I betalingsfeltet skriver du dit tilmeldingsnummer (VIGTIGT!).

Når kassereren i Foreningen af Danske Øldommere (Claus Pedersen) har registreret din overførsel og kan konstatere, at det hænger sammen med din tilmelding i BeerCalc, modtager du en mail med en bekræftelse af at du nu er med i DM – såfremt du fysiske indleverer din øl, selvfølgelig ;-)

Er du i den situation, at du ønsker at overføre tilmeldingsgebyr for så mange øl, at de ikke kan stå i betalingsfeltet, skriver du i stedet dit navn og sender en mail til bager39@pc.dk hvor du anfører hvilke tilmeldingsnumre, der hører til din overførsel.

Fristen for indbetaling af gebyr følger fristen for tilmelding via BeerCalc plus fire hverdage. Det betyder, at din indbetaling skal være registreret på kontoen senest tirsdag d. 17. april 2007.

Øllene skal tilmeldes via BeerCalc, se nedenfor:

Tilmelding til øl konkurrencer ved brug af BeerCalc  

For at tilmelde en øl til en konkurrence der bruger BeerCalc som tilmeldingsmetode, skal du gør følgende:

  • Opret dig selv som bruger af BeerCalc, hvis ikke du er oprettet i forvejen. (Dette er ret nemt, se vejledning under BeerCalc på Håndbryg.dk . Husk en gyldig email adresse, i tilfælde af at du skal kontaktes i forbindelse med forløbet.
  • Når du er logget ind, kig under "Personal Info". Under "Competition Entries to show" er der en række bokse, du kan krydse af. Krydse af i dem, du er interesseret i at deltage i.
  • Opret din øl ved tryk på "New Beer" knappen.
  • Vælge en stilart til din øl. En vejledning til dette findes under Øltyper .
  • Indtast opskriften, så præcis som muligt.
  • Gem øllet ved at trykke på "Save As" (hvis det er nyt) eller "Save" hvis det eksisterede i forvejen.
  • På opskriftssiden lige under øllets navn er der nu en boks der hedder "Competition Info". Her er der en række for hver konkurrence du har valgt under Personal Info. Hvis de er åbne for tilmelding, står der en knap der hedder "Tilmeld" under kolonnen "Function". Ved tryk på dette tilmeldes øllet, og det får sit tilmeldingsnummer med det samme.
  • Bemærk at ved tilmelding kan du indtaste evt. rettelser til den information, du ønsker skrevet på diplomen, i felterne "Brewer" og "Beer Name ". Dette er især relevant, hvis øllet er tilmeldt på vejen af en klub eller laug. Disse kan ikke rettes mens en øl er tilmeldt - for at ændre dem efterfølgende, afmelde og tilmelde den igen (se nedenfor hvordan).
  • For at afmelde en tilmeldt øl fra konkurrencen, tryk på "Remove". Du kan altid tilmelde den igen ved at trykke på "Re-enter" - den beholder sin gamle tilmeldingsnummer.
  • Hvis du vil rette i en opskrift efter tilmelding er det i orden. Du kan også ændre den tilmeldte kategori. Du skal bare husk at gemme opskriften igen. Når tilmelding lukkes, fanger bordet og kategorien kan ikke ændres igen!
  • Bemærk at BeerCalc gør ingenting for at kontrollere om dine tilmeldinger er i strid med reglerne for den enkelte konkurrence. Fx ved DM må du kun have en øl med pr. hovedkategori. Du skal selv sikre at du overholder reglerne.

Et tilmeldingsnummer består af to tal, adskilt ved bindestreg, f.eks:

12-44

Dette nummer skal skrives så det kan læses både på kapslen, og på etiketten på alle flasker.

OBS: Hvis der opstår problemer med BeerCalc, email webmasteren .