Tilmelding til DM i Håndbrygning
Hver øl skal tilmeldes senest 1 uge
inden den afleveres.
Dette forgår i år
ved brug af BeerCalc værktøjet på Håndbryg.dk,
hvilket betyder at du skal gør følgende:
- Opret dig selv som bruger af BeerCalc. (Dette er ret nemt,
se vejledning i menuen til venstre). Husk at navnet du bruger
her bliver det, der kommer til at stå på et evt.
diplom, så hvis der er tale om en klub eller øllaug,
skal klubben oprettes.
- Opret din øl ved tryk på "New Beer" knappen.
- Vælge en stilart til din øl. En vejledning til
dette findes under Øltyper.
- Indtast opskriften, så præcis som muligt.
- Gem øllet ved at trykke på "Save As"
(hvis det er nyt) eller "Save" hvis det eksisterede
i forvejen.
- På BeerCalc er der nu en knap der hedder "Tilmeld".
(Først tilgængelig når tilmelding åbnes)
Ved tryk på
dette tilmeldes øllet, og det får sit tilmeldingsnummer
med det samme.
- Bemærk at ved tilmelding kan du indtaste evt. rettelser til
den information, du ønsker skrevet på diplomen, i felterne
"brygger" og "øl".
- Hvis du vil rette i en opskrift efter tilmelding er det i
orden. Du kan også ændre den tilmeldte kategori. Du skal bare
gemme opskriften igen. Men når tilmelding lukkes, fanger bordet!
Et tilmeldingsnummer består af to tal, adskilt ved bindestreg,
f.eks:
12-44
Dette nummer skal skrives så det kan læses både
på kapslen, og på etiketten på alle flasker.
OBS: Hvis der opstår problemer, email webmasteren.
Du kan også tilmelde dit øl ved at sende et brev med
øllets navn, din kontaktinformation og en beskrivelse af
øllet til:
Klaus Egebjerg,
Løget Høj 10 A, 1 mf. tv.,
7100 Vejle
|