DM i Håndbrygning 2003 - Reglerne
1. Alle ikke-kommercielle bryggerier kan deltage forstået på den
måde, at alle, der ikke sælger af deres øl, kan være med. Dommere
kan dog ikke deltage.
2. Deltagende øl skal være hjemmebrygget, dvs. uden brug af kommerciel
brygudstyr.
3. Deltagere skal være bosat i Danmark.
4. Tilmelding skal ske senest 2 uger før konkurrencen afholdes.
Se Tilmelding.
5. Bryggere må deltage med maksimum 1 øl per kategori. 4
flasker af det tilmeldte øl skal leveres. Undtagelse:
Hvis du vil selv løbe den risiko, at en dårlig flaske
ødelægger dine chancer, kan du nøjes med 2 eller
3 flasker.
6. Flaskerne skal være standard 330ml ølflasker. Andre typer
accepteres ikke af praktiske grunde.
7. Øllene skal leveres tidligst 2 uger før konkurrencen.
8. Opskriften leveres sammen med øllene, og bryggeren giver hermed
tilladelse til Dansk Ølentusiaster til at offentliggøre opskriften.
9. Emballagen tilfalder Dansk Ølentusiaster.
10. Der er intet krav om, at bryggeren selv er tilstede, hvilket
dog nok vil være en god idé, da der sikkert vil blive udvekslet
både øl og erfaringer.
11. Deltagelse er gratis.
12. Tilmelte øl kan ikke skifte kategori efter konkurrencens åbning.
Deltagere skal sørge for at øllene bliver tilmeldt til den rigtige
kategori.
13. Deltagende øl skal navngives. Navnene burde være unikke, dvs.
et generelt navn som "Engelsk Ale" duer ikke.
14. Hverken øllets eller bryggerens navn skal stå
på etiketten. Kun navnet på kategorien.
15. Flasker der bruser over ved 1. åbning diskvalificeres.
Af sikkerhedshensyn skal deltagere sørge for at trykket i
flaskerne er rimelig.
16. Så er det nok med regler for denne gang...
|